Bahan-bahan
Roti,Sardin,Telur
Cara-cara membuat
1. Hancurkan sardin, letak bawang yg dicincang, air perahan limau
2. telur kacau macam wat telur dadar
3. letak sardin kat hujung roti, gulung
4. sapu telur kat hujung supaya roti tu tak terbuka (macam gam)
5. celup roti tadi ngan telur pulak, nipis2 aje
5. goreng atas pan dgn marjerin (minyak pun boleh)
thats it.
sedap tau!
selamat mencuba...
10 comments:
perghh sedapnya..senang lak tu..heh
fit,
mmg sedap
leh fit cube nanti
;)
dulu mak pnah wat..sendri wat tak pnah lagi..roti ni memang sdap sbb ada telur..hehe superb!
pi sini terus rasa lapar...terus follow. ^_^
fit,
mmg sedap
daku suke makan sejak kecik lagi
tapi jarang2 la buat
;)
bain,
tq follow blogku yg baru beberapa hari usianya ini..hehe
dulu anim slalu bt time puasa. sedap woo.
=D
wah~ sedap niey.. nak try lah nanti.. ehe~ lapaq pulak dah.. hik.. :p
haneem,
menu ni mmg sinonim dgn bulan pose kan..
makan time buka... mmg syok
cik cahaya,
boleh lah try
hehe
senang je kan?
Post a Comment